Productie proprie - arta reciclata / My work - Recycled arts & crafts


Cosulet impletit din hartie de ziar, decorat cu tehnica servetelului./ Paper wicker basket embellished with the napkin technique.Cutiuta realizata din hartie de ziar si decorata cu tehnica servetelului/ Made from old newspaper and embellished using the napkin technique. 


Vaza decorativa impletita din hatie de ziar -/ Paper wicker handmade vases (newspapers).
Suport pentru sticla, ideal pentru un cadou inedit. Realizat integral din hartie de ziar, este vopsit cu bait de lemn si culori acrilice si lacuit. Palarie de soare impletita manual din hartie de ziar.
Handmade wicker paper sunhat.Cos decorativ handmade din hartie de ziar reciclata/ Decorative bowl (basket) handmade from recycled newspaper.Farfurie decorativa handmade din hartie de ziar reciclata / Decorative plate handmade from recycled newspaper


3 comentarii:

 1. Obiecte de artizanat realizate din hârtie

  Vreau să vorbesc despre cei cu acul ( Hand Made ), care a avut un mare interes, și voi fi fascinat să se implice în viitor. Este întotdeauna deschis pentru oameni la îndemână care pot sau doresc să învețe cum să facă obiecte de artizanat frumoase, utile, originale,Hand Made . O mare parte din site-ul materialului dedicat obiecte de artizanat realizate din hârtie , inclusiv destul de tineri și un fel de creație de lucru manual ca țesut de la ziare și finisare tehnici de "decupaj".

  Aș dori să subliniez ,, țesut de ziare ,, din mai multe motive:

  • aproape de zero cost al materialului de țesut de ziare la etapa inițială de învățare;
  • posibilitatea de a țese o gamă largă de articole de ziar. Acestea sunt articole confecționate manual, din hârtie ca un "solid" coșuri de rufe, cutii, rafturi și chiar tabelele din tuburi ziare groase, pe de altă parte - flori de lumină delicate, fotografii, vaze de tuburi subtiri de ziar. Master însuși poate varia ușor grosimea materialului de pornire;

  http://adf.ly/4241524/pletenie-iz-gazet.net/

  RăspundețiȘtergere
 2. buna foarte frumoase cu ce le vopsesti sa obtii acel maro frumos?

  RăspundețiȘtergere
 3. buna foarte frumoase cu ce le vopsesti sa obtii acel maro frumos?

  RăspundețiȘtergere